Pages

Tuesday, March 27, 2012

Harga minyak naik semula??

Harga minyak di Malaysia kekal, subisidi naik 10 sen

Terima kasih kepada pihak kerajaan kerana tetap mengekalkan harga minyak di Malaysia walaupun harga minyak dunia telah meningkat. Kerajaan juga telah meningkatkan subsidi sebanyak 10 sen. Lebih lanjut, Jom layari blog ini. Klik SINI.

3 LELAKI PALING BERTUAH DI MALAYSIA.SIAPAKAH MEREKA?

Siapakah 3 lelaki tersebut?


Yusri KRU

Jajai 

Siapa yg ketiga ni??

Anda ingin mendapatkan sebab apa 3 lelaki ni dianggap bertuah dan juga ingin tahu siapa orang ketiga?? Saya tidak tahu.Jom layari blog ni untuk dapatkan sebabnya. Klik SINI.

MAHASISWA BANGKIT!!!

Hidup Palestin!!!

Hebat!!! Itu ungkapan yang boleh diberikan kepada Kelab 1 Malaysia yang telah mengetuai Himpunan Solidariti Palestin bagi Zon Utara. Bagi saya, isu Palestin ini adalah satu isu yang perlu diberikan perhatian oleh umat Islam bukan sahaja di Malaysia malah di seluruh dunia.

Kekejaman yang telah dilakukan oleh regim Zionis terhadap rakyat Palestin pasti tidak dapat dimaafkan. Mari kita menyokong kempen yang telah dilakukan ini. Ingin dapatkan maklumat tentang kempen ini? Klik SINI. Jika kita ingin tunjukkan sokongan terhadap kempen ini, Jom tukar profile picture Facebook seperti ini, Klik SINI. Tu pun kalau berani.hehe

Sambil-sambil tu, Jom layari blog-blog ni. Klik SINI dan SINI.

Blogger politik kampus paling hangat!!!

Salam 1 Malaysia...

Hari ini saya akan memberikan beberapa cadangan blog politik kampus yang boleh dikunjungi oleh rakan2 bagi mengetahui isu-isu berkaitan politik kampus..Jom kita layari blog-blog mereka...


Ini adalah Cadangan beberapa blog yang boleh dilayari.Selamat melayari blog-blog ini..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...