Pages

Sunday, April 15, 2012

SIAPA MEREKA INI???
SIAPA MEREKA INI??? JIKA INI ADALAH DEMO ANTI-PTPTN,  KENAPA PERLU WUJUD PERKATAAN-PERKATAN YANG TIDAK SEPATUTNYA?? ADAKAH INI MATANG DAN RASIONAL?? JANGAN TERLALU TAKSUB SEHINGGA BOLEH MENGGELARKAN ORANG LAIN DENGAN GELARAN-GELARAN YANG TIDAK SEPATUTNYA.

MAHASISWA MENOLAK MEREKA!!!

VIDEO TERLAMPAU MAHASISWA!!!
Video di atas adalah salah satu kaedah perjuangan yang tidak harus diikuti oleh mahasiswa/i kerana ia tidak melambangkan kematangan mahasiswa/i dalam berhadapan dan mengendalikan isu-isu semasa. Saya tidak mahu mempersoalkan matlamat perjuangan mereka atau tujuan demonstrasi tersebut diadakan tetapi biarlah kaedah perjuangan itu tidak dicemari dengan perkara-perkara yang bertentangan dengan agama Islam dan budaya Melayu.

Saya yakin dan percaya bahawa mahasiswa/i pada hari ini masih lagi menolak kaedah perjuangan ini yang boleh kita sifatkan sebagai satu perbuatan biadap dan tidak beradab. Anda tontonlah sendiri dan anda boleh menilai adakah ini satu perbuatan yang boleh diikuti ataupun tidak.

Saya juga mencabar Saudara Safwan Anang iaitu Pengerusi SMM dan  YDP PMIUM dan juga Saudara Mohd Syahid iaitu Pengerusi Malaysia Bangkit untuk MEMOHON MAAF kepada YAB Dato Seri Najib Razak dan juga YB Dato' Seri Khaled Nordin.

MAHASISWA MENOLAK PERBUATAN INI!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...